Razmišljate o menjavi računovodstva?

Ob zaključku leta je pravi čas za menjavo vašega skrbnika računovodstva! Kljub temu, da se vam pri razmišljanju o menjavi računovodstva pojavljajo razni zadržki vam, v kolikor ste s trenutnim stanjem nezadovoljni svetujemo, da se odločite za korak v boljše in preglednejše poslovanje.

V kolikor je komunikacija z vašim računovodstvom slaba, se vaš računovodski servis ne odziva na vaša vprašanja in vam ne posreduje tekoče računovodske podatke vašega podjetja, je sedaj pravi čas za menjavo.

Za vas imamo dobro novico, saj je menjava računovodskega servisa za podjetnika danes popolnoma enostavna. Vse kar morate storiti je, da stopite v kontakt z nami. Vse ostalo, od pooblastil, do komuniciranja z vašim prejšnjim računovodstvom bomo uredili mi. Poleg tega vam ob pričetku sodelovanja zagotovimo tudi:

>>Ste pripravljeni na spremembe v vašem poslovanju?<<

Kaj pa cena?

Za vas smo pripravili cenik računovodskih storitev. Če pa nas pokličite na telefon 03 56 68 634, pišete na info@vitago.si ali izpolnite spletno povpraševanje, bomo skupaj pregledali obseg vašega poslovanja, vaše želje in potrebe, ter vam sestavili ponudbo za računovodske storitve po vaši meri. V nadaljevanju se bomo potrudili, da vam zagotovimo ažurne računovodske storitve in učinkovit računovodski servis.