Računovodstvo Vitago kot družbeno odgovorno podjetje

V našem podjetju se trudimo za družbeno in okoljsko odgovornost, saj se zavedamo, da družbeno odgovorno ravnanje ni le stroške, temveč investicija ter pogoj za uspešnost podjetja v prihodnosti.

Skladno z družbeno odgovorno usmeritvijo, Računovodstvo Vitago vlaga v svoje okolje s tem, da podpira šport ter kulturo in umetnost. Z veseljem lahko objavimo zadnji projekt, sponzorstvo SLIKARSKE KOLONIJE IZLAKE – ZAGORJE – SKIZ.

Predstavitev SKIZ

Slikarska kolonija Izlake-Zagorje je najstarejše delovno druženje slikarjev: vse od junija 1964, ko se je enajst slovenskih slikarjev prvič zbralo v izlaških Medijskih toplicah, vztraja v čudovitem procesu nastajanja podob. V polstoletnemu veku se ni veliko spreminjala; premišljeno utemeljena in dobro vodena je bila med slikarji ves čas visoko cenjena, vabila nanjo so radi sprejemali umetniki iz Slovenije in daleč prek njenih meja, iz Evrope in tudi širše.

V koloniji se je doslej zvrstilo več kot tristo ustvarjalcev, zbirka likovnih del pa se približuje številki tisoč. Bogata zbirka je odličen prerez slovenskega povojnega slikarstva, zato je želen gost v različnih slovenskih galerijah in v tujini. Veliko slik je »razstavljenih« v različnih ustanovah in podjetjih, saj kolonija svojih biserov ne skriva po skladiščih, ampak za simbolično nadomestilo omogoča vsakomur, da si z njimi odpre razgled po hodnikih in pisarnah svojih poslovnih stavb.

Več si lahko preberete na povezavi Slikarska kolonija Izlake – Zagorje.