Kaj je partnersko računovodstvo?

Partnersko računovodstvoV našem podjetju dajemo velik poudarek na sodelovanje. Tako pod partnersko računovodstvo razumemo tudi tesno sodelovanje med nami kot dobrim računovodskim servisom in našimi naročniki, saj smo si v letih delovanja nabrali veliko izkušenj in strokovnega znanja, ki ga vsakodnevno dopolnjujemo in prenašamo na naše poslovne partnerje.

Prav tako smo, kot dobri računovodje, odprti za sodelovanja na različnih področjih. Vseskozi tudi spremljamo dejavnosti naših strank ter s takšno bazo znanja predstavljamo podjetniški inkubator naših poslovnih partnerjev in usklajujemo njihovo ponudbo in povpraševanje.

Dobrodošli torej vsi, ki se zavedate, da lahko le s sodelovanjem napredujemo na poti k poslovni odličnosti.

Kaj lahko mi storimo za vas?

S pridružitvijo v naš poslovni krog vam zagotavljamo:

  • Partnersko računovodstvo, to je razširjeno knjigovodstvo z vodenjem različnih internih evidenc, spremljanjem poslovanja, davčnim svetovanjem, računovodskim načrtovanjem, računovodskim analiziranjem…
  • Kvalitetne spremljevalne storitve, nepogrešljive za nemoteno delo vsake organizacije. Te storitve obsegajo opravljanje plačilnega prometa, administracijo (izstavljanje računov, dobropisov, opominov…), mesečno poročanje podjetniku o stanju terjatev in obveznost, izdelavo spletnih strani in gostovanje, izdelavo tiskovin,…
  • Članstvo v  Poslovnem klubu, v katerem združujemo predstavnike vodilnih, v podjetjih z različnimi dejavnostmi, okoli najvažnejših gospodarskih tem in priložnosti. Z izobraževanjem, izmenjavo informacij in izkušenj, pomagamo našim članom ustvarjati kontakte in promocijo njihovih dejavnosti, proizvodov in iniciativ, ter tako ustvarjamo dodano vrednost zainteresiranim podjetjem.
  • Prejemanje Informatorja, koristnega pripomočka in valilnico idej, ki odločilno pripomore k pristnejšemu odnosu med vsemi poslovnimi partnerji, ter tako poveča naše in vaše poslovne priložnosti. Hkrati zagotavlja informiranost glede aktualne zakonodaje in predpisov, ter s tem pripomore k večji organiziranosti ter zakonitem poslovanju.
  • Obdelavo vaših podatkov na najsodobnejši programski opremi. Izkoristili boste lahko možnost elektronskega ali e-računovodstva, ter bili tako na tekočem z vašimi poslovnimi podatki.

Partnersko računovodstvo v sliki in besedi

Računovodstvo Vitago priporoča:

partner-Vitago
”Ponuja možnost sodelovanja
in uresničitve vaših
poslovnih ambicij.”

Pokličite nas ali zahtevajte konkretno ponudbo

Telefon-Racunovodstvo-Vitago Zelim-ponudbo