Cenovna politika sodobnih računovodskih servisov

Sodobni računovodski servisi ne podlegajo nizkim cenovnim politikam, saj vedo, da za njihovo ceno stoji tako znanje, kvaliteta in učinkovitost, kot odgovornost in seveda ažurnost. Računovodstvo je tako kompleksna panoga, da jo je na osnovi minimalnih cen skoraj nemogoče opravljati, saj se moramo zavedati, da izobraževanje, spremljanje zakonodaje, seminarji in literatura predstavljajo veliko investicijo. Cena računovodskih storitev mora pokrivati tudi vlaganja v raziskave in razvoj, s čimer se zagotavlja napredek v panogi, kar pa se zopet prelije v kvaliteto opravljenih storitev in posledično v urejenost in zakonitost poslovanja strank računovodskega servisa.

V Računovodstvu, računovodskem servisu Vitago, ceno storitev ovrednotimo na začetku sodelovanja, na podlagi posredovanih podatkov in pričakovanega obsega dela in ostane nespremenjena do novega dogovora. Cena naših storitev zajema vse, kar potrebujete od zanesljivega računovodskega partnerja.

Računovodska tarifa

Za okvirno orientacijo oblikovanja cene storitev računovodenja se uporablja Računovodska tarifa, ki določa priporočljiv način vrednotenja in obračunavanja računovodskih storitev.Tarifni del vsebuje posamezne tarifne postavke za posamezne storitve izražene v evrih. Računovodske storitve po računovodski tarifi so storitve, ki jih opravljajo računovodski servisi za svoje uporabnike.

Racunovodska-tarifa-Racunovodstvo-Vitago

Kaj lahko mi storimo za vas?

Za okvirni izračun cene vas prosimo, da izpolnete obrazec za povpraševanje. Za vas neobvezujočo ponudbo vam bomo v najkrajšem možnem času poslali po pošti ali na vaš elektronski naslov.