Računovodstvo in vodenje računovodstva

Računovodstvo in vodenje računovodstva za naše partnerje je osnovna dejavnost našega podjetja. Smo strokovnjaki z dolgoletnimi izkušnjami, ki svoje delo opravljamo skladno s slovenskimi računovodskimi standardi in mednarodnimi računovodskimi standardi. Poskrbimo za celostno računovodstvo in vodenje računovodstva, ter poslovno podporo podjetij in samostojnih podjetnikov na področju celotne Slovenije.

Delno ali celovito vodenje računovodstva

Stranke nam zaupajo tako vodenje celotnega računovodstva, kakor tudi posamezne sklope storitev iz nabora naše ponudbe. V sklopu storitev vodenja računovodstva ponujamo vzpostavitev vseh funkcij računovodstva v podjetju. V nadaljnjem sodelovanju skrbno spremljamo poslovanje vaše družbe in tako zagotovimo, da je le-to vedno v skladu z zakonodajo in aktualnimi predpisi.

Med celovito vodenje računovodstva spadajo:

Kaj lahko mi storimo za vas?

Računovodstvo, računovodske storitve in tako vodenje računovodstva so naša primarna dejavnost, ki jo gradimo na 19 letnih računovodskih izkušnjah, zato vam lahko zatrdimo, da bodo opravljene strokovno in rokovno skladno z zakonodajo in slovenskimi računovodskimi standardi ter primeri dobre prakse.

Pokličite nas na telefon 03 56 68 634, pišite na info@vitago.si ali izpolnite spletno povpraševanje. Skupaj bomo pregledali obseg vašega poslovanja, vaše želje in potrebe, ter vam sestavili ponudbo za računovodske storitve po vaši meri. V nadaljevanju se bomo potrudili, da vam zagotovimo ažurne računovodske storitve in učinkovit računovodski servis.

Pokličite nas ali zahtevajte konkretno ponudbo

Telefon-Racunovodstvo-Vitago Zelim-ponudbo