Kako do računovodskih informacij?

V našem podjetju sledimo novim trendom v komunikaciji. Vsled informiranju naših strank o aktualnih davčnih zakonih in predpisih, kakor tudi posredovanju različnih računovodskih informacij, se v našem podjetju poslužujemo različnih sodobnih poti komunikacije. Ena od teh je vzpostavitev portala E-računovodstvo, ki je nastal z namenom združiti nekatera znanja iz računovodstva, knjigovodstva, ekonomije, podjetništva, managementa in drugih znanj, ki jih podjetnik potrebuje za učinkovito in uspešno vodenje svojega podjetja in jih približati tako novopečenim, kakor tudi že uveljavljenim podjetnikom v okviru Poslovnega kluba našega podjetja.

Portal E-računovodstvo

Na portalu E-računovodstvo boste tako našli aktualne novice iz zakonodaje, nekaj ekonomske, davčne in finančne teorije ter kakšen praktičen nasvet, kar vse bomo skušali povezati z aktualno gospodarsko in politično situacijo v Sloveniji ter po svetu. Izkoristite lahko tudi iskalnik in poiščete informacije ki vas zanimajo.

Odgovori na vprašanja

Na portalu E-računovodstvo za člane Poslovnega kluba Vitago ponujamo možnost odgovorov na vprašanja. V kolikor imate vprašanje s področja našega delovanja, ga pošljite na informator@vitago.si in potrudili se bomo podati odgovor na teh straneh v najkrajšem možnem času.

Priporočamo:

Eracunovodstvo
”Vaš vir računovodskih
in poslovnih informacij.”