Splet in spletne rešitve

Podjetništvo je skupek mnogih dejavnosti, znanj in aktivnosti. Kdor je podjetnik ve, da se njegov delovni dan ne konča ob koncu delovnega časa njegovega podjetja, temveč ga obveznosti, ali bolje rečeno podjetniške aktivnosti spremljajo tudi v njegovem prostem času. Te aktivnosti so od poslovnega načrtovanja, skrbi za proizvodnjo, nabavo, financiranja, kadrovskih zadev, trženja in ostalih managerskih funkcij, in še bi lahko naštevali.

Pri razbremenitvi podjetnika vam v sodobnem, partnerskem računovodstvu lahko pridemo nasproti, saj vam na osnovi poznavanja vaše dejavnosti optimalno svetujemo in s tem ponudimo sklop dopolnjujočih storitev, ki zagotovo dajo pričakovane rezultate.

Spletne rešitve predstavljajo skupek komplementarnih storitev našega podjetja. So plod lastnega znanja in razvoja, zato vam lahko zagotovimo njihovo kvalitetno izvedbo ob razmeroma nizkih stroških.

Prisotnost na spletu

Prisotnost na spletu je v današnjem času za urejeno podjetje nujno. Na področju izdelave spletnih strani in rešitev je potreben celovit in pregleden obseg storitev, kar pomeni, da se projekt spletne strani ali rešitve začne pri svetovalnem delu in ne konča pri objavi le-teh na spletu, ampak se delo nadaljuje skupaj z vami, kajti strani ali rešitve je nadalje potrebno tudi urejati, vzdrževati, oglaševati in po potrebi opraviti tudi vse ostale postopke, ki so potrebni, da spletne strani dobijo in obdržijo svoj pomen.

Oblikovanje spletnih strani je poseben segment, kjer je pomembno, da dajemo poudarek na simbiozi med dobrim grafičnim izgledom na eni strani in funkcionalnostjo na drugi. Izdelava grafičnih elementov, kot so navigacijski gumbi, animacije in ostali grafični elementi so avtorsko delo in tako edinstveni za vsako predstavitev. Skupaj, v tesni navezi s Celostno grafično podobo podjetja, pa omogočajo dobro prepoznavnost.

Kaj lahko mi storimo za vas?

V segmentu spletnih predstavitev vam:

 • svetujemo kako uspešno predstaviti svojo dejavnost, produkt ali storitev na spletu, in vam predlagamo rešitve, glede na ciljne skupine,
 • pripravimo vam pregledno dokumentacijo projekta, ki vsebuje načrt izdelave spletne strani ali rešitve, vzdrževanje, urejanje, oglaševanje spletnega mesta ter terminski plan dela,
 • kakovostno oblikujemo vizualno podobo spletnih strani ali rešitev,
 • izdelamo spletne strani ali rešitve v tehnologiji, ki jo določimo v načrtu,
 • upravljamo oz. ažuriramo vsebino spletnih strani,
 • poskrbimo za kakovostno vzdrževanje spletnih strani ali rešitev, ter gostovanje na kakovostnih ter tehnično brezhibnih strežnikih,
 • svetujemo in pripravimo strategijo spletnega oglaševanja in v ta namen izdelamo spletne oglase,
 • opravimo registracijo domen,
 • po ugodnih cenah ponujamo zelo kvaliteteno gostovanje.

Ponudba dodatnih storitev

V sklopu dodatnih storitev vam ponujamo naslednje storitve:

 • storitve fotografiranja s kvalitetno fotografsko opremo,
 • skeniranje dokumentov, fotografij, skic, prepisovanje tekstov,
 • obdelavo digitalnega slikovnega materiala.

Pokličite nas ali zahtevajte konkretno ponudbo

Telefon-Racunovodstvo-Vitago Zelim-ponudbo