Izdelava spletnih strani

Oblikovanje spletnih strani je poseben segment, kjer je pomembno, da dajemo poudarek na simbiozi med dobrim grafičnim izgledom na eni strani in funkcionalnostjo na drugi. Izdelava grafičnih elementov, kot so navigacijski gumbi, animacije in ostali grafični elementi so avtorsko delo in tako edinstveni za vsako predstavitev. Skupaj, v tesni navezi s Celostno grafično podobo podjetja, pa omogočajo dobro prepoznavnost.

Prisotnost na spletu je v današnjem času za urejeno podjetje nujno. Na področju izdelave spletnih strani in rešitev vam ponujamo celovit in pregleden obseg storitev, kar pomeni, da projekt spletne strani ali rešitve začnemo pri svetovalnem delu in ne končamo pri objavi le-teh na spletu, ampak skupaj z vami te strani ali rešitve tudi urejamo, vzdržujemo, oglašujemo in po potrebi opravimo tudi vse ostale postopke, ki so potrebni, da spletne strani dobijo in obdržijo svoj pomen.

Izdelava spletne vizitke

E-vizitka je preprosta spletna stran s podatki o vašem podjetju. Primerna je zlasti za samostojne podjetnike, ki želijo pridobiti kupce, ki iščejo ponudnike preko spleta, hkrati pa niso pripravljeni na velike vložke v zahtevnejše spletne strani.

E-vizitka vebuje predstavitev vašega podjetja, vaših storitev ali izdelkov, ter vaše lokacije, kar vam omogoča zelo učinkovito predstavitev vašim bodočim kupcem.

E-vizitka vam bo omogočila, da bodo stranke zlahka našle vašo ponudbo 24 ur na dan, 7 dni v tednu in 365 dni v letu! Poskrbeli bomo namreč, da se bo spletna vizitka vašega podjetja pojavila v največjih slovenskih iskalcih in imenikih.

Kaj lahko mi storimo za vas?

V segmentu spletnih predstavitev in izdelave spletnih strani vam:

  • svetujemo kako uspešno predstaviti svojo dejavnost, produkt ali storitev na spletu, in vam predlagamo rešitve, glede na ciljne skupine,
  • pripravimo vam pregledno dokumentacijo projekta, ki vsebuje načrt izdelave spletne strani ali rešitve, vzdrževanje, urejanje, oglaševanje spletnega mesta ter terminski plan dela,
  • kakovostno oblikujemo vizualno podobo spletnih strani ali rešitev,
  • izdelamo spletne strani ali rešitve v tehnologiji, ki jo določimo v načrtu,
  • upravljamo oz. ažuriramo vsebino spletnih strani,
  • poskrbimo za kakovostno vzdrževanje spletnih strani ali rešitev, ter gostovanje na kakovostnih ter tehnično brezhibnih strežnikih,
  • svetujemo in pripravimo strategijo spletnega oglaševanja in v ta namen izdelamo spletne oglase,
  • opravimo registracijo domen,
  • po ugodnih cenah ponujamo zelo kvaliteteno gostovanje.

Pokličite nas ali zahtevajte konkretno ponudbo

Telefon-Racunovodstvo-Vitago Zelim-ponudbo