Zakaj spletni marketing?

Oglaševanje je danes ključnega pomena pri prepoznavnosti podjetja, kot tudi pri lansiranju novega izdelka ali storitve na tržišče. V prihodnosti bo oglaševanje deležno še večje pozornosti, s hkratnim povečanjem vlaganja finančnih sredstev. Pri tem je zelo pomembno kakšno strategijo oglaševanja uberemo, glede na razpoložljiva sredstva, da dobimo pri tem največji učinek. Zaradi razsežnosti interneta kot oglaševalskega medija, dobiva ta segment oglaševanja vse večji pomen.

Kaj lahko mi storimo za vas?

Za promocijo vašega podetja, izdelka ali storitve sodobno oblikujemo in izdelamo:

  • statične (GIF, JPG) spletne oglase oziroma pasice različnih dimenzij,
  • oblikujemo in izdelamo animirane spletne oglase oz. pasice v Flash tehnologiji ali GIF verziji, različnih dimenzij,
  • oblikujemo in izdelamo napredne spletne oglase oz. pasice v Flash tehnologiji, različnih dimenzij, ki iz dneva v dan postajajo vse bolj aktualni.

Oblikovanje multimedijskih predstavitev

Multimedijske, interaktivne, predstavitvene zgoščenke na eleganten način predstavijo vaše podjetje, izdelke ali storitve, saj so na enem mestu in pregledno zbrane vse informacije o vašem podjetju. Potencialnemu kupcu ali uporabnku vaših storitev omogočajo celovit pregled vaše ponudbe. Na zgoščenki lahko na sodoben način predstavite celoten program svojih izdelkov ali storitev ter podrobno predstavite svoje podjetje v sliki, besedi, zvoku, animaciji in filmu.

Kaj lahko mi storimo za vas?

Pripravimo in izdelamo vam kvalitetne multimedijske predstavitve, ki bodo kar najbolj odražale vašo usmerjenost k zadovoljevanju potreb kupcev in uporabnikov:

  • kvalitetno in sodobno oblikujemo in izdelamo celotno predstavitev podjetja, vključno z opisom dejavnosti, predstavitvijo programa produktov in storitev, pripravljenimi obrazci za povpraševanja in kontakt preko spleta,
  • v predstavitev lahko vključimo tudi 2D in 3D animacije, zvočne efekte, zvočne podlage in video clipe, ki nam jih dostavite,
  • oblikujemo zunanjo grafično podobo zgoščenk in ovitkov zgoščenk oz. CD vizitk,
  • poskrbimo za duplikacijo, razmnoževanje in potisk zgoščenk ter ovitkov,
  • organiziramo razpošiljanje večjih količin zgoščenk oz. CD vizitk na znane naslove.

Pokličite nas ali zahtevajte konkretno ponudbo

Telefon-Racunovodstvo-Vitago Zelim-ponudbo