Osebni računovodja za dobre računovodske storitve

Osebni računovodjaNaše podjetje zagotavlja kvalitetne računovodske storitve, saj smo zaposleni strokovne osebe s področja računovodstva. Kot dobri računovodje smo usposobljeni zagotavljati visoko raven izvajanja računovodstva in davčnega svetovanja. Naši računovodje se temeljito poglobijo v poslovanje vašega podjetja, ter vam skozi celo leto svetujejo pri optimizaciji davčne bilance in izboljševanju računovodskega stanja. S svojim delovanjem zagotavljamo podjetnikom maksimalen izkoristek veljavne zakonodaje in iz nje izhajajočih ugodnosti.

Komuniciranje z vašim računovodjem

Dobra komunikacija med podjetnikom in njegovim računovodjem je bistvenega pomena pri pravilnem in pravočasnem knjiženju in vrednotenju poslovnih dogodkov. Naloga dobrega računovodje je, da podjetnika še pred nastankom konkretnega poslovnega dogodka seznani s posledicami, ki iz njega izvirajo. S tem bistveno pripomore k uspešnem in zakonsko pravilnem poslovanju svojih klientov.

Za komunikacijo sodobni računovodje uporabljajo vse kanale, ki jih omogoča tehnologija. V našem računovodskem servisu računovodje uporabljajo vse pomembne komukacijske poti, kot so telefon, faks, e-pošta, skype, msn… in s tem zagotavljajo konstantno dosegljivost in ažurnost.

Usposobljenost in načela računovodje

Naši zaposleni se kot dobri računovodje držijo temeljnih načel in poklicne etike računovodje, ter so pri svojem delu zavezani k:

  • visokim standardom strokovne usposobljenosti,
  • učinkovitemu opravljanju strokovnih nalog in dolžnosti,
  • nenehnemu izobraževanju in strokovnem usposabljanju,
  • zaupnosti in varovanju poslovnih informacij,
  • preudarnemu uporabljanju posredovanih informacij,
  • poštenosti in odgovornem opravljanju zaupanih nalog,
  • prizadevnosti za večjo učinkovitost in kakovost svojega dela,
  • povečevanju učinkovitosti in uspešnosti gospodarjenja svojih klientov,
  • pravočasnemu in kvalitetnemu informiranju svojih strank…

Računovodja kot zaupanja vreden partner

V kolikor torej potrebujete kvalitetnega in zaupanja vrednega partnerja na področju računovodstva in želite, da bo vaše podjetje delovalo zakonito a vendarle maksimalno profitabilno, ste prišli na pravo mesto. Kot dober računovodski servis vam zagotavljamo usposobljene računovodje ter celovit poslovni servis. Potrudili se bomo, da bo zadovoljstvo obojestranko, saj se zavedamo, da je dobra stranka samo zadovoljna stranka.

Prepustite torej računovodstvo našim računovodjem ter se v celoti posvetite svoji dejavnosti. Naj vam bo podjetništvo v veselje in računovodske informacije v korist.

Kaj lahko mi storimo za vas?

Pokličite nas na telefon 03 56 68 634, pišite na info@vitago.si ali izpolnite spletno povpraševanje. Skupaj bomo pregledali obseg vašega poslovanja, vaše želje in potrebe, ter vam sestavili ponudbo za računovodske storitve po vaši meri. V nadaljevanju se bomo potrudili, da vam zagotovimo ažurne računovodske storitve in učinkovit računovodski servis.

Računovodstvo Vitago priporoča:

Racunovodja-Vitago
”Opravi vsa
računovodska
dela.”

Pokličite nas ali zahtevajte konkretno ponudbo

Telefon-Racunovodstvo-Vitago Zelim-ponudbo